Welkom bij B&B Quinta de Kuilen
Lekker genieten

Over ons

Leuk dat u onze site bezoekt!  We zullen ons even voorstellen. 

Wij zijn Carlos en Yvonne, de trotse eigenaren van Bed and Breakfast Quinta de Kuilen in Mill, Noord-Oost Brabant. We zijn een stel dat elkaar inmiddels meer dan 25 jaar geleden ontmoet heeft in het Zwitserse ski dorp Crans Montana. Carlos werkte daar als chef de range in een hotel en is een echte horecaman. Yvonne deed daar na het afronden van de HEAO haar eerste horeca-ervaring op door het runnen van een ski-chalet voor 30 gasten. 

Maar dat is lang geleden…… inmiddels hebben we een unieke plek gevonden in Mill waar we in 2015 zijn begonnen met het realiseren van onze droom en in September 2020 hebben we onze eerste gasten mogen ontvangen. 

Natuurgebied De Kuilen

De B&B ligt direct achter het natuurgebied De Kuilen en de Langenboomse bossen. Een heerlijke plek om te wonen samen met onze beestenboel in een landelijke en rustige omgeving. We willen onze gasten graag mee laten genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. 

In het bijgebouw dat voorheen dienst heeft gedaan als opslag voor mobiele frietkramen hebben we na een flinke verbouwing 3 royale B&B kamers en een gezellige gezamenlijke lounge weten te realiseren, Alle kamers hebben een eigen thema met bijpassende sfeer. De lounge, die we “Het Uilennest” noemen, is een gezellige ruimte waar het prettig samenkomen is voor het ontbijt, maar ook om ‘s middags of ‘s avonds een hapje mee te eten. Carlos is Portugees en wil u graag verrassen met heerlijke gerechten uit Portugal.  

Quinta de Kuilen

De naam van onze B&B is een samenstelling van het Portugese woord Quinta, dat boerderij of landgoed betekent, en De Kuilen, vanwege het mooie natuurgebied waar we op uitkijken.

We kunnen u ontzettend veel vertellen over het ontstaan van de Bed and Breakfast en proberen uit te leggen hoe de sfeer is, maar het beste is om het zelf te komen beleven! We nodigen u van harte uit en hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Graag tot ziens!
Carlos & Yvonne